Sulla on lyhyt tukka olet siis lesbovankikarkurihullu?

15.10.2014 - 21:18 / millhill.


 

 

 

Lyhyt tukka leikattiin naisille väkisin vuonna kivi kun he pääsivät linnaan tai hullujen huoneelle.

Tämän asian jäädessään unholaan tuntuu että lyhyt tukka tulee nykyään yhdistettyä syöpään tai johonkin muuhun sairauteen. Myös rekkalesbous on aika pop koska kukaan nainen ei leikkaa lyhyttä tukkaa muuten vain. Sehän on selkeää että nainen joka leikkaa lyhyen tukan ei halua enään nähdä miehiä pedissään.

Että joo uudet tuttavuudet jotka näkevät kuontalon sanoo rehellisesti että ”Sulle kyll sopi se pitkä heviletti paremmin.” No sorge että mun naama on pulla ja näyttää 15v pojan naamalta 😀

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , , , , , ,



4 vastausta - “Sulla on lyhyt tukka olet siis lesbovankikarkurihullu?”

  1. Maissi Kirjoittaa:

    Mä leikkasin joskus kolme vuotta sitten just tollasen undercutin, tai hipsterikeesin. Niitä oli silloin jonkun verran miehillä, ja todella vähän naisilla, varsinkin siellä missä asuin siihen aikaan. Eli kyllä tuijotettiin. Mulla oli ollut ennen sitäkin ns. poikatukka, joten muutos ei ollut niin iso – mut mä sain aivan älyttömästi positiivista palautetta, sekä naisilta ja miehiltä.

    Kaveriporukkakysymys ja tottumiskysymys, mut en mä nyt ihan tiiä miksi toiselle pitää sanoo naamatusten että pitkät oli paremmat. Eikä naiseudella todellakaan oo mitään tekemistä hiusten kanssa, siinä oon aivan samaa mieltä.

  2. millhill Kirjoittaa:

    Haha joo tuo tyyli on aika hipsterceesi^^Hyvin suosittu täällä pääkaupunkiseudulla. Ja on enemmän miehille suunnattu tukka. Yleensä Helsinki Pridessä törmää taas naisilla eli taas on syy miksi tietyn tyyppiset ajatukset juurtuu kun näkee naisen miesten ”mallissa. Houh

    Sain ensimmäisellä työviikolla työkavereilta enemmän positiivista palautetta. Monesta kyllä näki mitä miettivät kun tukan näkivät.
    Enemmän sukulaiset ja jotkut kaverit on tullu vähän sanomaan että kyllä se pitkä tukka sopii minulle. Uudet tutut enemmän ihmettelevät mallia ja kysyvät suuntautumista^^;

    Jostain syystä tukka tuntuu tekevän naisen. Varsinkin kauneus alalla tai asiakaspalvelussa. Toivottavasti tämä käsite hellittää sillä aijon jatkossakin kokeilla eri tyylejä ja minusta naisellisuus ei pidä kiinnittää asiaan mikä muuttuu, harvenee ja katoaa.

  3. Surkea Kirjoittaa:

    Mun mielestä tollane lyhyt tukka on just hieno! Se on ihan makukysymys, toki on ennakkoluuloja koska mediassa näkee enimmäkseen pitkiä liehutukkia kaikilla staroilla ja pitkät hiukset jotenkin automaattisesti yhdistetään naisellisuuteen. Itse kasvatin pitkät hiukset melkeinpä muiden painostuksesta ja kaipaan lyhyitä hiuksia enemmän kuin usein. 🙁 Silloin kun mulla oli se sain tosin kuulla jatkuvasti ettei se ole kiva, tai että se on liian rekkalesbo. Ja nyt sitten pidempihiuksisena oon hyvä. Se on typerää!
    Oot ihana lyhyttukkasena, ällös murehdi<3
    Hitsi näide sun merkintöjen laatu on muute noussu täs vuoden jälkeen, you go gurl!

  4. millhill Kirjoittaa:

    Äläpä sitä on helppo pitää ja pesemisessä menee se max 10min : D

    Naww en ole ikinä nähny sua lyhyessä tukassa niin jotenki olen tottunu pitkii hiuksii xD toisaalta näillä sanoilla kangistun tähä samaa kaavaa mitä muutki on mulle sanonu.
    Kaikkea pitää kokeilla paitsi mummoa ja kansantansseja.
    Mutta joo minusta se on perseestä että esim työelämässä tuntuu pitkätukkaset naiset saavan huomiota kun taas vähäkään poikkeava saa satikutia xD

    Baww kiitos mössy ._. <3 ajattelin kyll tänävuonna kasvattaa värin poijes eli ensin sika lyhyt ja sit kasvatan sen mun laiskan hippi tukan takas xD että varaudu!
    Hah! Piirsin tän vieraissa missä vanhoja tekijöitä riitti niin piti satsata. Matkaa on vielä kehitykseen mutta olet oikeassa alkaa pikku hiljaa paranemaan kunhan saan parannettua tuota käsialaa. o/ Mutta kiitos ,_, <3 *haliruts*

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus