ART ja ANGST kävelköö käsikädessä.

16.07.2014 - 11:48 / millhill.


 

 

 

Ja jotta porukka ei luule että puhun palturia tässä käsmänen valokuva tulevasta prokkiksesta…. ja nyt jatkan pakkailua koska kohta pitäis istuu bussissa nokka kohti Poria xD eli joo piirsin päivityksen tunnissa. Pahoitteluni sähellyksestä. Se o MORO!

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , , , , ,



4 vastausta - “ART ja ANGST kävelköö käsikädessä.”

  1. kirjo Kirjoittaa:

    Älä luovuta sarjisprojektisi kanssa! Se on sitten upea tunne, kun saa projektin valmiiksi ja piiretty sarjis on hyppysissä taitettuna sarjakuvalehtenä. Joten tsemppiä!! OuO

    Itse kun opistolla tein sarjikseni niin tussasin sen terällä ja juuripa tuollaisella G-terällä vieläpä. Itse olen aina pitänyt enemmän musteen ja terän jättämästä jäljestä kuin tavallisten tussien (terällä piirtäessä viiva näyttää niin paljon ”eläväisemmältä”).

  2. millhill Kirjoittaa:

    Siinä olet kyllä täysin oikeassa! Olen tehnyt paljon akvarellitöitä mutta siinä ei vaan ole sitä tunnetta kuin sarjakuvissa.
    Olen julkaissut nettiin ja jokin juttu siinä on kun et ole ”yksin” sen projektin kanssa. Sulla on se lukijakunta joka odottaa.
    Nyt kun olen selvittänyt tien omakustanteeseen se antaa voimaa yrittämään entistä enemmän.

    Oih! Omalla kohdalla olisin jäänyt tussikyniin, mutta opettajan ollessa tiukka piirsin G-terällä 10 sivuisen sarjakuvan ja opin käyttämään sitä. Siihen vaan jää koukkuun. Jälki oli mustaa mustempi ja juuri tuo eläväisyys ja hieman sketsimäinen lopputulos koukuttaa.

    Kiitos paljon kommentistasi. Vilkaisin blogiasi ja olen hyvin otettu että jaksoit kirjoittaa itsetuntoani buustaavan kommentin. Toivottavasti joskus hamassa tulevaisuudessa törmään sinuun livenä. Vaikutat hyvin inspiroivalta ihmiseltä.

  3. maeangela Kirjoittaa:

    Minä tykkään musteella väsäillä silloin tällöin. Se on niin eläväistä *-*

  4. millhill Kirjoittaa:

    Se on kyllä totta! jälki on paljon rosoisempaa ja viiva eläväisempää.^^

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus